Zolder verbouwen

Beschikt uw huis over een zolderruimte en wilt u deze optimaal benutten, wilt u een extra slaapkamer realiseren, een dakraam plaatsen of uw dak isoleren? Berto Bouw & Project kan u helpen.

Een zolderverbouwing kan uw woongenot vergroten door een extra kamer voor een van de kinderen of een kantoor waar u ongestoord uw werk kan uitvoeren.

Wat komt er kijken bij het zolder verbouwen?

Een zolder biedt vaak ruimte voor extra opslag of om een slaap/werk kamer te realiseren. Daarbij kan, zeker bij oudere woningen, de dak afwerking qua isolatie te wensen overlaten. In dat geval kan het aanbrengen van isolatie een waardevolle toevoeging zijn. Door een zolder verbouwing benut u de extra ruimte optimaal en kunt u genieten van een opgeruimde zolder of een extra kamer. Door het plaatsen van een dakraam vergroot u de licht inval aanzienlijk.

Uw zolder verbouwen begint met het maken van een goed plan en duidelijke afspraken. In het plan komen al uw wensen naar voren, gecombineerd met de technische aspecten van de vakman.

Waar moet u aan denken bij een verbouwing door Berto Bouw & Project?

  • Dakraam plaatsen
  • Wanden plaatsen
  • Knieschotten plaatsen
  • Leidingen en elektriciteitskabels verleggen
  • Vloer leggen

Wat kost een zolder verbouwen?

Kosten en tijdschatting van een zolder verbouwen zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de zolder en de wensen qua indeling. Bij Berto Bouw & Project komen wij graag langs om uw situatie ter plekke te beoordelen. Zo kunnen wij u een transparante offerte aanbieden zodat u vooraf weet wat de kosten zijn.

Berto Bouw & Project is gespecialiseerd in het verbouwen en helpt u graag aan het beste advies. Direct uw zolder verbouwen? Neem direct contact op met Berto Bouw & Project voor een vrijblijvende afspraak!

Kamer Hidde bedKamer Hidde 2Kamer Hidde 1IMAG0043   IMAG0044_BURST002_COVER IMAG0051