Woonkamer verbouwen

Als een nieuw behang of een ander kleurtje niet meer aan uw wens kan voldoen en u wilt uw woonkamer verbouwen. Misschien wilt u een uitbouw of een andere vloer, is de indeling niet naar uw wens of wilt u deuren en-suite, of behoort een schouw of een kachel tot uw wensen. Berto Bouw & Project kan u helpen deze wensen te realiseren!

Uw woonkamer is het hart van uw huis. Wat is er fijner dan een volledig naar wens ingedeelde woonkamer. Een plek waar u en uw familie zich thuis voelen. Bij Berto Bouw en Project bent u aan het juiste adres!

Woonkamer verbouwen, waar moet u aan denken?

Een woonkamer verbouwen komt vaak voort uit de wens om de grootte of de indeling van de woonkamer te veranderen. Een woonkamer vergroten kan door middel van een uitbouw of een muur doorbraak. De indeling aanpassen kan door juist een wand te plaatsen.

In alle gevallen begint een woonkamer verbouwen met het maken van een vakkundig plan en duidelijke afspraken. In het plan voor de verbouwing komen al uw wensen naar voren, gecombineerd met het advies en de technische aspecten van de vakman.

Waar moet u aan denken bij een woonkamer verbouwing door Berto Bouw & Project?

  • Advies over het bouwkundig aspect
  • Een aanspreekpunt
  • Plaatsen van een uitbouw
  • Plaatsen van nieuwe kozijnen
  • Leidingen en eventuele elektriciteitskabels verleggen
  • Uitvlakken van muren
  • Vloer leggen

Wat kost een woonkamer verbouwen?

De kosten en de tijdsplanning zijn afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en om uw wensen te bespreken. Wij bieden u een transparante offerte met uitgebreide uitleg van kosten van het materiaal en tijdschatting van de verbouwing.

Berto Bouw & Project is gespecialiseerd in verbouwen en denkt graag persoonlijk met u mee. Wilt u ook een vrijblijvende offerte neem contact op met Berto Bouw & Project voor een vrijblijvende afspraak!