Toilet verbouwen

Is het kleinste kamertje van uw huis nodig aan vervanging toe? Heeft u oncomfortabel sanitair of bent u helemaal klaar met uw oude toilet? Laat dan uw toilet verbouwen door Berto Bouw & Project!

Ondanks dat het toilet het kleinste kamertje van uw huis is, wilt u uw zelf en uw gasten wel comfortabel toiletbezoek kunnen aanbieden. Daarom is goed sanitair en een frisse en schone ruimte erg belangrijk. Hierin adviseert Berto Bouw & Project uw graag!

Wat komt er kijken bij het toilet verbouwen?

Een kleine verbouwing, zoals het vervangen van het hangtoilet of een kraan vervangen is vaak al voldoende, maar soms ontkomt u er niet aan om het hele toilet te verbouwen. Uw toilet verbouwen begint met het maken van een vakkundig plan en duidelijke afspraken. In het plan voor de verbouwing komen al uw wensen naar voren, gecombineerd met het advies en de technische aspecten van de vakman.

Waar moet u aan denken bij een toilet verbouwing door Berto Bouw & Project?

  • Compleet strippen van het toilet
  • Advies en installatie over sanitair
  • Leidingen en eventuele elektriciteitskabels verleggen
  • Uitvlakken en betegelen van de wanden en vloer

Wat kost een toilet verbouwen?

Het toilet mag dan wel het kleinste kamertje zijn van uw huis, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een klassiek of modern toilet, gaat u voor een hangtoilet of toch voor een duoblok allemaal facetten die wij meenemen in het plan. Daarnaast bieden wij u een transparante offerte met uitgebreide uitleg van kosten van het materiaal en tijdschatting van de verbouwing. Om de offerte zo compleet mogelijk te maken komen wij graag langs om uw situatie ter plekke te beoordelen en om naar uw wensen te luisteren.

Berto Bouw & Project is gespecialiseerd in het verbouwen van toiletten en denkt graag persoonlijk met u mee. Wilt u snel aan de slag? Neem dan direct contact op met Berto Bouw & Project voor een vrijblijvende afspraak!