Keuken verbouwen

Uw keuken verbouwen doet u niet zomaar, want dit is een grote investering. Hier zijn vaak verschillende redenen voor nodig. Zoals een verouderde keuken met oude apparatuur. Of moet er nodig worden gerenoveerd omdat kastjes loshangen of omdat inbouwapparatuur niet meer werkt?

Een ruime, nieuwe keuken vergroot uw woongenot. Een fijne plek in het huis waar de hele familie graag samenkomt. Berto Bouw en Project is gespecialiseerd bij

Wat komt er kijken bij het keuken verbouwen?

Soms is een een kleine verbouwing, zoals het vervangen van een keukenkastje of een kraan vervangen voldoende, maar soms moet u uw complete keuken verbouwen vanwege ruimtegebrek. Uw keuken verbouwen begint met het maken van een goed plan en duidelijke afspraken. In het plan komen al uw wensen naar voren, gecombineerd met de technische aspecten van de vakman.

Waar moet u aan denken bij een verbouwing door Berto Bouw & Project?

  • Compleet strippen van de keuken
  • Advies over keukenapparatuur en indeling
  • installatie keukenapparatuur
  • Leidingen en elektriciteitskabels verleggen
  • Betegelen van de muren

Wat kost een keuken verbouwen?

Kosten en tijdschatting van een keuken verbouwen zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de keuken en de keuze van keukenapparatuur en indeling. Bij Berto Bouw & Project komen wij graag langs om uw situatie ter plekke te beoordelen. Zo kunnen wij u een transparante offerte aanbieden zodat u vooraf weet wat de kosten van het keuken verbouwen zijn, maar ook geschatte tijdsduur en materiaal.

Berto Bouw & Project is gespecialiseerd in het verbouwen van keukens en helpt u graag aan het beste advies voor de indeling en aanpak van uw nieuwe keuken. direct uw keuken verbouwen? Neem direct contact op met Berto Bouw & Project voor een vrijblijvende afspraak!