De mens achter Berto Bouw & Project

” vakman   –   mensen mens   –   duizendpoot   –   echtgenoot  –   vader   –   clubmens   –   structuur   –   snel schakelen   –   op tijd arriveren”

 

Ik ben Berto Bisschop en sinds 2013 eigenaar Berto Bouw & Project.

Als allround timmerman heb ik ruim 20 jaar ervaring in de bouw, waarbij ik ervaring heb opgedaan in een breed scala aan werkzaamheden; van grote (nieuw)bouw projecten tot kleinschalige prive-opdrachten.

Voordat ik voor mijzelf begon ben ik als uitvoerder/projectleider ingezet bij projecten voor vernieuwing van bedrijfskeukens en restaurants. Mijn taak omvatte coördineren en begeleiden van de projecten en het bewaken van de planning: veel projecten waren een grote uitdaging waarbij mijn persoonlijke benadering en goed ad hoc denken voor de opdrachtgevers van grote waarde is gebleken.

Mijn keuze om Berto Bouw & Project te starten komt voort uit mijn behoefte om meer mensgericht te kunnen werken. Berto Bouw & Project wil de wens van de klant centraal te stellen. Bij Berto Bouw & Project vind ik de uitdaging en voldoening in het werk en benut ik mijn competenties volledig.

Voor een uitgebreide CV verwijs ik u naar mijn linkedin pagina. Deze kunt u benaderen door de linkedin-button te gebruiken.

Naast timmerman ben ik echtgenoot en vader van 2 kinderen. Ik ben een echte work-a-holic, maar mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn gezin en met vrienden.